Zdrow(sz)e wypieki – teoria i degustacja
To druga edycja naszego warsztatu.Tym razem przedstawimy Wam pomysły na zdrowsze wypieki.
Warsztaty składają się z wykładu prowadzonego przez dietetyka oraz degustacji.
Podczas spotkania:
-dowiesz się dlaczego warto używać różnych rodzajów mąk,np. jaglanej, gryczanej, żytniej
-podpowiemy Ci w jaki sposób możesz wykorzystywać warzywa, owoce, kasze oraz pełnoziarniste mąki w swoich słodkich wypiekach
-posmakujesz wykonane przez nas ciasta, m.in. ciasto pomidorowe, murzynek jaglany z polewą czekoladową z ciecierzycy, ciasto z cukinii z bananowym karmelem 🙂
-dowiesz się, czym możesz zastąpić rafinowany cukier
-spędzisz z nami miło czas, popijając zieloną herbatę 🙂
Ponadto:
-weźmiesz udział w losowaniu drobnego upominku,
-otrzymasz smaczny prezent do domu,
-dostaniesz skrypt z teorią oraz przepisami
Cena: 70 zł (płacimy w szkole lub u Kingi/Gracji) – liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność wpłat.
Miejsce: Szkoła Jogi 12 asan, ul.Pucka 7 Wejherowo
Data: 3 lutego 2018, godz. 12.00-13.30
Prowadzące: Kinga Chrostowska (dietetyk kliniczny, instruktor fitness, nauczycielka jogi i pilates) i Gracjana Chrostowska (nauczycielka jogi i pilates)- propagatorki i miłośniczki zdrowego i smacznego sposobu odżywiania 🙂
Kontakt:
Kinga – 501744908 lub kingachrostowska@wp.pl
Gracja – 509290611